مدرسه علمیه الزهرا اهواز

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

دوره تخصصی سیر مطالعات کتب شهید مطهری

28 اسفند 1392 توسط درفشان


دوره تخصصی سیر مطالعات کتب شهید مطهری


واحد پژوهش حوزه علمیه مکتب الزهرا(س) اهواز اقدام به برگزاری دوره تخصصی مطالعات کتب استاد بزگوار شهید مطهری (ره) نموده که با همکاری جامعة الزهرا (س) و ستاد اندیشه مطهر در قم برگزار شده است. در این دوره قریب 30 نفر از طلاب مشغول به تحصیل این مرکز ، شرکت کرده اند که طی 10 مرحله به مطالعه و بررسی تخصصی 20 جلد از کتب برجسته آن شهید می پردازند.

در پایان هر مرحله از شرکت کنندگان آزمونی به شیوه تستی و تشریحی به عمل می آید و در پایان 10 مرحله گواهی پایان دوره از ستاد اندیشه مطهر به این عزیزان اعطاء می شود.


 نظر دهید »

تاسیس و راه اندازی کتابخانه دائمی مهدویت

28 اسفند 1392 توسط درفشان


تاسیس و راه اندازی کتابخانه دائمی مهدویت


واحد پژوهش مرکز مکتب الزهرا(س) اهواز در راستای بالال بردن سطح علمی طلاب و به جهت ایجاد سهو لت در دسترسی به کتب مهدویت و تقویت روحیه پژوهش و تحقیق در طلاب اقدام به تاسیس کتابخانه دائمی مهدویت در محل دفتر پژوهش نموده است.
در این کتابخانه نزدیک به 100 عنوان کتاب در شاخه مهدویت ارائه می شود. این کتب شامل تخفیف 20 درصد هستند.


 نظر دهید »

برگزاری مرحله اول آزمون نقد وهابیت

28 اسفند 1392 توسط درفشان


برگزاری مرحله اول آزمون نقد وهابیت


اولین آزمون دوره تخصصی نقد وهابیت جمعه 23 اسفندماه92 در محل مکتب الزهرا(س) اهواز برگزار شد. شرکت کنندگان در این آزمون طی شش ماه گذشته در دوره تخصصی نقد وهابیت و فرقه شناسی تحت تدریس متخصصین خبره و اساتید برجسته قم تعلیم دیده اند.
هدف از برگزاری این آزمون و دوره تخصصی تربیت مربیان متخصص فقه شناسی بالاخص فرقه ضاله وهابیت است


 نظر دهید »

برگزاری کلاس اخلاق آیت الله مجتهدی تهرانی رحمة الله علیه

27 اسفند 1392 توسط درفشان


برگزاری کلاس اخلاق آیت الله مجتهدی تهرانی رحمة الله علیه


در راستای برگزاری فعالیت های فرهنگی اخلاقی در مرکز مکتب الزهرا(س) اهواز ، واحد فرهنگی این مرکز اقدام به برگزاری کلاس های اخلاق آیت الله مجتهدی تهرانی و آیت الله مشکینی رحمة الله علیهما به وسیله ویدئو پروژکشن در ساعات فرهنگی ، جهت ارتقاء سطح معنوی طلاب کرده است که با استقبال خواهران طلاب روبرو شد.


 3 نظر

برگزاری آزمون جذب مبلغان

27 اسفند 1392 توسط درفشان


برگزاری آزمون جذب مبلغان


سازمان تبلیغات اسلامی جهت سازمان دهی بهتر و بالابردن سطح علمی تبلیغ همه ساله آزمونی تحت عنوان جذب مبلغان برگزار میکند. پنج شنبه 15 اسفندماه سال جاری نیز اولین مرحله این آزمون با شرکت بیش از 300 مبلغ فرهیخته تحت نظارت حوزه علمیه مکتب الزهرا(س) اهواز برگزار گردید.
نتایج این آزمون سال آینده اعلام خواهد شد و در ادامه از مبلغان برگزیده مصاحبه علمی و عملی گرفته خواهد شد. حاصل این مراحل دریافت کد تبلیغ و عضویت رسمی در انجمن مبلغان برای خواهران خواهد بود.

 نظر دهید »

برگزاری رقابت استانی المپیاد علمی طلاب

27 اسفند 1392 توسط درفشان


برگزاری رقابت استانی المپیاد علمی طلاب

دومین مرحله از المپیاد های علمی طلاب در تاریخ 2/12/92 در مکتب الزهرا(س) اهواز برگزار گردید که در این رقابت 88نفر از طلاب سراسر استان گرد هم آمده و به رقابت علمی پرداختند.

در این المپیاد طلبه ممتاز مژگان محمدسلطانی از پایه دوم همین مرکز موفق به کسب رتبه اول استانی شد و نیز خانم کلثوم رحمانی فرد به کسب امتیاز برتر نائل آمد. آرزوی توفیقات روزافزون را برای این دو طلبه فرهیخته و سایر طلاب راه یافته به مرحله کشوری در سراسر زندگی داریم.


رقابت کشوری این المپیاد در تاریخ 29/1/93 در شهر مقدس قم بین طلاب برتر در این آزمون و راه یافتگان به مرحله کشوری برگزار خواهد شد. ان شاء الله.


 نظر دهید »

رقابت کشوری سیر مطالعات کتب شهید مطهری

27 اسفند 1392 توسط درفشان

رقابت کشوری سیر مطالعات کتب شهید مطهری


دومین مرحله مسابقات کتب شهید مطهری چهارشنبه 30/11/92 در مدرسه مکتب الزهرا(س) اهواز برگزار شد. در این رقابت که به صورت هم زمان در چند جای کشور برگزار می شد، 80 نفر از طلاب سراسر استان از بیش از 15 شهرستان در این مرکز گرد هم آمده و به رقابت پرداختند.


 

 


 نظر دهید »

بررسی و شناخت فرقه ضاله وهابیت و فعالیت های آنان

26 اسفند 1392 توسط درفشان

بررسی و شناخت فرقه ضاله وهابیت و فعالیت های آنان


به دلیل هجمه بالای تبلیغات توسط فرقه ضاله وهابیت در منطقه خوزیستان و شهر اهواز، حوزه علمیه مکتب الزهرا(س) این امر را رسالت خود دانسته که طلاب آگاه و متخصص در این زمینه تربیت کند. از این رو در طول هر ترم کلاس های مختلف و دوره های مستمر و پرباری توسط اساتید برجسته حوزه و دانشگاه برگزار می کند.
در این راستا دوشنبه 5 اسفندماه 92 ، در این مرکز کلاسی تحت عنوان نقد و بررسی وهابیت با دعوت و همکاری استاد برجسته دانشگاه و فعال فرهنگی سازمان حج و زیارت، جناب آقای آلبوغبیش برای خواهران طلاب برگزار شد که با ارائه تصاویر ناب، تاثیر گزارو آموزنده از طریق ویدئو پروژکشن و سخنان ارزنده و مستند ایشان تاثیر به سزایی در بالارفتن سطح آگاهی طلاب داشت.

 نظر دهید »

برگزاری مرحله ی استانی جشنواره قرآنی در مدرسه علمیه مکتب الزهراء

25 بهمن 1392 توسط درفشان

 

برگزاری مرحله ی استانی جشنواره قرآنی با حضور طلاب بیش از 10 شهرستان , در مدرسه علمیه مکتب الزهراء (سلام الله علیها)

مسابقات جشنواره قرآنی طلاب که شامل گرایش های قرائت , حفظ , تبیان , نسیم و اشراق است همه ساله در حوزه های علمیه خواهران برگزار می شود .
مرحله اول این مسابقات در نیم سال اول تحصیلی برگزار شد و نفرات برتر مرحله مدرسه ای به مرحله استانی راه یافتند . و در روز شنبه 19 بهمن ماه با حضور بیش از 10 شهرستان و با میزبانی مکتب الزهراء در اهواز برگزار شد . در این مسابقات طلاب جوان به ترتیب پایه های اول و دوم در رشته قرائت , پایه دوم بالخصوص در طرح نسیم , پایه سوم در طرح تبیان و پایه چهارم در طرح اشراق به رقابت پرداختند .

 1 نظر

فعالیت های معاونت پژوهش سطح2 در نیمسال اول تحصیلی 92-93

13 بهمن 1392 توسط درفشان

فعالیت های معاونت پژوهش سطح2 در نیمسال اول تحصیلی 92-93

فعالیت های معاونت پژوهش سطح2 مدرسه علمیه الزهرا(س):
- فضاسازی پژوهشی با نصب بنر؛پوستربامضمون پژوهش و جایگاه آن
- انتشارنشریه پژوهشی باعنوان پژوهش ازدیدگاه مقام معظم رهبری(مدظله)
- تجلیل واهدای جایزه به پژوهشگران برترونمونه
- برگزاری مراسم به مناسبت روزپژوهش وقرائت نامه آقای جمشیدی
- برگزاری سخنرانی دکترحیدری درموضوع اهمیت پژوهش باهمکاری پژوهش سطح3
- برگزاری نمایشگاه کتاب ونرم افزاز باتخفیف 10درصدبه مدت یک هفته
- معرفی سایت های معتبرومفید جهت انجام پژوهش درراستای شعارپژوهشگری نوین

 نظر دهید »

پای صحبتهای نصب کننده های ضریح جدید سیدالشهدا علیه السلام

03 اسفند 1391 توسط درفشان


این جملات را که می‌گفت اشک می‌ریخت همان روز در جمع گروه به عنوان یک تذکر گفت: دوستان حتی‌الامکان در محضر حضرت اباعبدالله بلندبلند صحبت نکنید… پشت‌تان به قبر مطهر نباشد… در آن لحظه، آب هم ننوشید چون آقايم تشنه بودند…


کربلا که بیایی نمی‌توانی به آب فکر نکنی. یعنی تشنگی مثل ترجیع‌بند شعر به سراغت می‌آید و تو مجبور می‌شوی هر از چندگاهی به دنبال قطره‌ای آب باشی. اصلاً من فکر می‌کنم کربلا شهر تشنگی است این جا آدم‌ها بیشتر تشنه می‌شوند. بیشتر آب می‌نوشند اما تفاوت عمده‌ای بین این تشنه‌شدن و تشنگی‌های در شهر و دیار خود داریم. این جا کمی که عطش رطوبت لبان‌مان را تبخیر می‌کند و کام‌مان خشک می‌شود بی‌اختیار حلقه‌های اشک در چشم‌ها هویدا می شود. حکایت تشنگی در کربلا حکایت تکرار نیست یعنی حتی اگر صدها روز هم در این شهر زندگی کنی و همه احوالات تو در این سرزمین به روز مرگی دچار شود تشنگی از این قاعده مستثناست. هم زود به زود تشنه می‌شوی و هم هر وقت آب می‌نوشی ذکر لبان تشنه حسین علیه السلام به سراغت می‌آید.


حالا این تشنگی به لحظات ما رسیده است. ما آمده‌ایم تا ضریح جدید را نصب کنیم اما نمی‌دانم چرا این قدر تشنه می شویم. این را تجربه کردم که جز در محدوده ضریح که همواره انسان احساس سرمستی می‌کند هرچه به این حائر حسینی نزدیک‌تر باشی تشنه‌تر می‌شوی. روزگار ما در اینجا به آنجا کشید که قرار شد پیکره چوبی ضریح را که عرض و طول و ارتفاعش و وزنش کاملاً متفاوت بود به داخل هدایت کنیم. یک عده مثل من نوکر بودند یعنی فقط فرمان‌برداری می‌کردند یک عده ای هم فرمانده بودند؛ از کدام طرف برویم… چگونه برویم… با چه زاویه‌ای وارد شویم… تمام این جند خط را برای این خاطره نوشتم که در پس از هدایت پیکره چوبی به داخل و طی‌شدن کار که البته از استرس و فشار بسیار بالایی برخوردار بود حاج محمود که در واقع فرمانده ماست در عملیات نصب ضریح می‌گفت: احساس تشنگی کردم هم به خاطره استرس هم به خاطر تحرک زیاد هم برای اینکه به پیکره آسیبی نرسد چون پیکره چوبی بسیار سنگین بود و اگر از تراز بودن خارج می‌شد حتماً به سمت‌ها و کنج‌ها فشار می‌آمد. از طرفی در محضر امام‌بودن هم و اینکه نمی توانی فریاد بزنی… خلاصه دست به دست هم داد که حسابی استرس بکشم.

پیکرها که به داخل آمد احساس کردم کامم خشک است. از تشنگی، زبانم به کام دهانم می‌چسبید. خیالم که از قطعات راحت شد پیش‌روی حضرت ایستاده بودم به یکی از بچه‌ها گفتم یک لیوان آب برایم بیاور. . . وقتی او رفت آب بیاورد ناگهان به خوردم آمدم؛ من اینجا در محضر امام(ع) هستم. امام(ع) اینجا حاضرند. امام(ع) تشنه بودند. در همین جا بوده است که پیکر تشنه فرزندان‌شان را در آغوش گرفتند. فدای لب تشنه‌شان. اینجا نقطه مرکزی تشنگی حضرت سیدالشهداست. من چگونه اینجا آب بنوشم؟ این جملات را که می‌گفت اشک می‌ریخت همان روز در جمع گروه به عنوان یک تذکر گفت “دوستان حتی‌الامکان در محضر حضرت اباعبدالله بلند بلند صحبت نکنید… پشت‌تان به قبر مطهر نباشد.
در آن لحظه، آب هم ننوشید چون آقايم تشنه بودند…

حامد حجتی

 2 نظر

تصاويری از حرم بی ضريح سالار شهيدان ابا عبدالله الحسين عليه السلام

27 بهمن 1391 توسط درفشان

عکسی از حرم بی ضریح ارباب :    

 

 

 

 

 

نصب ضریح امام حسین(ع) :

تصاویری از مداح سرشناس عرب در حال کمک به تعویض ضریح حرم امام حسین علیه السلام :

 3 نظر

عکس/ آبگرفتگی در قبرستان بقیع

25 آبان 1391 توسط درفشان

 نظر دهید »

یونسکو «قبرستان بقیع» را ثبت نمی‌کند..!

04 آبان 1391 توسط درفشان

 

امکان این امر که قبرستان بقیع به عنوان یک اثر در یونسکو ثبت شود فقط ازطرف دولت همان کشور امکان دارد و این امر از طریق سایت یا پیامک عملی نیست مگربا اقدامی که ازطرف کشورعربستان (دولت وهابیون!) انجام شود. درثانی به فرض محال اگر هم این کار روزی صورت گیرد به این معنی خواهد بودکه هیچ تغییری هیچگاه نباید در آن صورت گیرد یعنی هیچگاه نباید این قبور مطهر را قبه و بارگاه زد یا تعمیر کرد!!

یونسکو «قبرستان بقیع» را ثبت نمی‌کند

علی‌رغم تبلیغات متعدد برای جمع‌آوری امضاهای اینترنتی به منظور ثبت جهانی قبرستان بقیع در یونسکو، یک مقام رسمی در ثبت میراث فرهنگی اعلام کرد: ثبت جهانی آثار در یونسکو با این روش غیرممکن است.

به گزارش فارس، چند روزی است که یک متن مشترک از طریق ایمیل یا پیامک در بین مردم کشورمان در حال رد و بدل شدن است، پیامکی با این عنوان که «برای ثبت بقیع در یونسکو، به ثبت و تأیید 50000 نفر نیاز است. شما هم می توانید برای شرکت در این طرح و کمک به ثبت این مکان عظیم جهان تشیع همین الآن به آدرس اینترنتی dar-alhuda.net بروید و ثبت‌نام کنید.»

این متن اگر چه در نگاه نخست دل هر مسلمان عاشقی را به غلیان می اندازد تا هر چه سریع تر کمکی باشد برای ثبت آن در میراث جهانی اما آیا یونسکو (سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد) با تأیید 50 هزار نفر از مردم عادی، هر اثر تاریخی را ثبت می کند؟

اگر ثبت آثار در فهرست میراث جهانی یونسکو به این سهولت، قابل انجام است چرا یونسکو برای هر کشوری سهمیه سالانه حداکثر 2 اثر را اعلام کرده است؟ و چرا برای ثبت هر اثر در یونسکو سال ها کارشناسان برای جمع آوری پرونده آن تلاش می کنند و در اجلاس سالانه یونسکو برای ثبت اثر، چانه زنی ها بالا می گیرد؟

 یونسکو ضابطه دارد/ از این حرکت متعجبم!

 آتوسا مومنی، مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث فرهنگی کشور از مسئولانی است که سال ها در تهیه و تنظیم پرونده های ثبت ملی و پرونده های ثبت جهانی در یونسکو مشارکت داشته است.

 مومنی درباره ارسال پیام های جمع آوری امضاهای اینترنتی در جهت ثبت جهانی «بقیع» در یونسکو به خبرنگار فارس می گوید: واقعاً از این موضوع متعجب هستم چون ثبت آثار در یونسکو یک ضابطه کلی دارد.

وی ادامه می دهد: هر کشوری آثار متعلق به خود را می تواند برای ثبت جهانی به یونسکو معرفی کند که نیازمند طی مراحل و مقدماتی است و این گونه نیست که ما پیشنهاد بدهیم یک اثر تاریخی در یک کشور دیگر، توسط یونسکو ثبت شود.

مردم نمی توانند اثری را در یونسکو ثبت کنند

مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث فرهنگی کشور درباره اینکه آیا حمایت تعداد زیادی از مردم برای ثبت یک اثر تاریخی در یونسکو تأثیری دارد یا خیر؟ این گونه پاسخ می دهد که طبیعتاً خیر.

مومنی می افزاید: مردم و سازمان های مردم نهاد شاید بتوانند کمک فکری یا پیشنهاد دهنده برای ثبت جهانی یک اثر به مسئولان کشورشان باشند اما هیچ گاه یک سازمان بین المللی تنها بر اساس پیشنهاد آنها اقدامی انجام نمی دهد.

هر اثری متعلق به یک کشور است/ خود آن کشور باید اقدام کند

وی تأکید می کند که در یونسکو هر اثری به نام یک کشوری ثبت می شود و خود آن کشور باید برای ثبت جهانی میراث فرهنگی پا پیش بگذارد.

به گفته مومنی میراث فرهنگی در کشورهای مختلف، متولی گوناگونی دارد اما مهم این است که یونسکو پرونده های ثبت جهانی آثار را از همان متولی آن کشور می پذیرد.

بقیع؛ میراث اسلامی مشترک

مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث فرهنگی کشور درباره اینکه به هر حال قبرستان بقیع متعلق به تمام مسلمانان جهان است و ثبت جهانی آن خواسته تمام مسلمانان است، می گوید: شاید بتوان قبرستان بقیع را تحت عنوان پرونده مشترک کشورهای اسلامی در یونسکو مطرح و به ثبت رساند اما این موضوع هم نیازمند آن است که کشوری که این میراث فرهنگی در آن وجود دارد ابتدا اقدام کند و سپس سایر کشورها به آن اضافه شوند.

میراث جهانی یونسکو چیست؟

اما میراث جهانی یونسکو یا World Heritage Sites چیست؟ نام عهدنامه‌ای بین‌المللی است که در تاریخ 16 نوامبر 1972 میلادی به تصویب کنفرانس عمومی یونسکو رسیده است و موضوع آن حفظ آثار تاریخی، طبیعی و فرهنگی بشر است که اهمیت جهانی دارند و متعلق به تمام انسان‌های زمین، فارغ از نژاد، مذهب و ملیت خاص است.

بر پایه این کنوانسیون کشورهای عضو یونسکو، می‌توانند آثار تاریخی، طبیعی و فرهنگی کشور خود را نامزد ثبت به‌عنوان میراث جهانی کنند. حفاظت از این آثار پس از ثبت در عین باقی ماندن در حیطه حاکمیت کشور مربوطه، به عهده تمام کشورهای عضو است.

بقیع باز هم در غربت

قبرستان بقیع که حتی در زمان پیامبر اکرم (ص) نیز زیارتگاه بوده است سال هاست که در گیر و دار حیله های متعدد وهابیون سعودی اسیر شده است.

به طوری که نخستین تخریب قبور مطهر ائمه‌ بقیع به دست وهابیون سعودی در سال 1220 هجری یعنی زمان سقوط دولت اول سعودی‌‌ها توسط حکومت عثمانی روی‌ داد، پس از این واقعه‌ تاریخی - اسلامی با سرمایه‌گذاری مسلمانان شیعه و به‌ کاربردن امکانات ویژه‌ای، مرقدهای تخریب‌ شده به زیباترین شکل بازسازی‌ شد و با ساخت گنبد و مسجد، بقیع به یکی از زیباترین مرقدهای زیارتی و در واقع مکانی زیارتی - سیاحتی برای مسلمانان تبدیل‌ شد.

در هشتم شوال سال 1344 هجری قمری پس از اشغال مکه، وهابیون به سرکردگی عبدالعزیز بن سعود روی به مدینه آوردند و پس از محاصره و جنگ با مدافعان شهر، سرانجام آن را اشغال و مأموران عثمانی را بیرون کردند و برای دومین بار به تخریب قبور ائمه بقیع و دیگر قبور چون قبر ابراهیم فرزند پیامبر اکرم (ص)، قبور همسران آن حضرت، قبر ام البنین مادر حضرت اباالفضل العباس(ع)، قبر عبدالله پدر پیامبر، اسماعیل فرزند امام صادق(ع) و بسیاری قبور دیگر پرداختند.

با این تفاسیر، واضح و مبرهن است که با جمع آوری امضاهای اینترنتی، گامی برای ثبت جهانی قبرستان بقیع در بونسکو برداشته نمی شود اما اینکه در راستای چه اهدافی چنین پیام هایی از سمت یک سایت غیررسمی و بی هویتی در حال انتشار است هنوز مشخص نیست.

از سوی دیگر، پیگیری رسمی ثبت جهانی بقیع در یونسکو توسط عربستان نیز در شرایط فعلی این کشور که هنوز وهابیون بر آن سلطه دارند بعید به نظر می رسد.

(( اللهم عجل لولیک الفرج ))

منبع:رجانیوز

 

 1 نظر

مدرسه علمیه الزهرا اهواز

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

موضوعات

  • همه
  • مناسبت ها
  • مقالات
  • اخبار
    • معاونت آموزش
    • معاونت فرهنگی
    • معاونت پژوهش
    • بسیج طلاب
  • اعمال ماه های قمری
  • روزشمار تاریخ اسلام
    • مناسبت های ماه شوال
    • مناسبت های ماه رمضان
  • کلام نور

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

آمار

  • امروز: 26
  • دیروز: 9
  • 7 روز قبل: 27
  • 1 ماه قبل: 169
  • کل بازدیدها: 39888
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس